Revolutionam modul in care gestionezi firma ta.

De 20 de ani dezvoltam softuri pentru firme mici si mari. Am adunat toate aceste cunostinte sub ceea ce este in ziua de astazi BAPP (Bundled Applications). Am creat aceasta platforma pentru a ne fi de folos noua, si a fost actualizata treptat pentru a face fata cator mai multe cerinte.

Misiunea noastra

Ne propunem sa acoperim fiecare operatiune ce este necesara in interiorul unei firme, indiferent de nisa pe care opereaza aceasta.

Pe masura ce acoperim o zona de operatiuni interne ale unei anumite firme, vom face disponibile si anumite automatizari ce vor permite eficientizarea afacerii operate. Astfel iti vom permite sa te concentrezi pe ceea ce este important in afacerea ta, si anume livrarea produsului sau serviciului specific, fara batai de cap cu partea de operational.

Incercam sa fim prezenti pe toate platformele si dispozitivele, Windows, Linux, Mac, Apple, Android pentru a permite accesul la informatii oricand si de oriunde.

Tranzactii in fiecare luna
44 milioane
Tranzactionat valoric
1 milion €
Utilizatori noi anual
5,000

Valorile noastre

Ne dedicăm excelenței în tot ceea ce facem, urmărind să fim cei mai buni în domeniul nostru. Credem în puterea cunoașterii și a dezvoltării continue, împărtășind deschis idei și soluții.

Fii de clasă mondială
Ne angajăm să atingem standarde de clasă mondială în toate activitățile noastre, urmărind excelența și inovația constantă.
Împărtășește tot ce știi
Promovăm o cultură a partajării cunoștințelor, încurajând fiecare membru al echipei să împărtășească învățăturile și experiențele sale.
Învață mereu
Ne dedicăm îmbunătățirii continue, recunoscând că procesul de învățare nu se încheie niciodată și că fiecare zi oferă noi oportunități de creștere.
Fii de sprijin
Ne susținem reciproc, oferind ajutor și încurajare, pentru a crea un mediu de lucru pozitiv și colaborativ.
Preia responsabilitatea
Ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre, luând decizii conștiente care reflectă angajamentul nostru față de etică și integritate.
Bucură-te de timpul liber
Valorizăm echilibrul dintre viața profesională și cea personală, încurajând odihna și relaxarea ca parte esențială a succesului și a bunăstării.

Folosim tehnologii inovative

Kubernetes NextJS Nginx Postgresql React Django Astro Docker Gitlab Redis

Echipa noastra

Cu o experienta de peste 20 de ani in dezvoltare, ne-am adunat cu mici cu mari.